• Telepon: +86 29 82300700
  • Surélék: manager@fhbrt.com
  • Shaanxi Fenghuo-caang Photoelectric Téhnologi Co., Ltd. strives jadi domestically luhur-ranking na supplier ngarah in Bandung Kulon Cina keur solusi aplikasi tina cahaya semikonduktor, produsén produk inti jeung jawara disumputkeun dina widang pasar cahaya hanca LED (kaasup jalan na lampu torowongan, lampu industri jeung dagang, kitu ogé lampu pikeun tujuan husus sejenna). Company éta ogé dedicated nyadiakeun konsumén jeung layanan hiji-eureun: leyuran umum pikeun desain, manufaktur, integrasi, konstruksi, jsb produk cahaya LED jeung sakabeh sistim pencahyaan. Company nu diadegkeun dina bulan Agustus 2008 jeung ibukota kadaptar ti CNY 70 juta. Kusabab ngadegna éta, éta geus ngalaman ngembangkeun gancang kalayan rupa proyék na handapeun kamajuan sakuliah dunya.

    Maca deui

    Produk Artikel

    WhatsApp Online Chat !