• Telefon: +86 29 82300700
  • E-mail: manager@fhbrt.com
  • Shaanxi Fenghuo-Bright fotoelektrik Teknologjia Co, Ltd përpiqet të jetë në vend të rangut të lartë dhe furnizuesi kryesor në West Kinë për zgjidhjen e aplikimit të ndriçimit gjysmëpërçues, prodhuesi kryesor produktit dhe një kampion fshehur në fushën e tregut të ndriçimit LED funksionale (duke përfshirë rrugë dhe llambë tunel, llambë industriale dhe tregtare, si dhe llampat për qëllime të tjera të veçanta). Kompania është e përkushtuar edhe për të siguruar konsumatorët me një shërbim: zgjidhje të përgjithshme për projektimin, prodhimin, integrimin, ndërtim, etj e produkteve LED ndriçimit dhe të gjitha sistemet e ndriçimit. Kompania është themeluar në gusht, 2008 me kapital të regjistruar prej CNY 70 milionë. Që nga themelimi, ajo ka përjetuar zhvillim të shpejtë me projektet e saj të ndryshme në bazë të progresit në të gjithë globin.

    Lexo më shumë

    Produkte Featured

    WhatsApp Online Chat !