• Телефон: +86 29 82300700
  • Е-пошта: manager@fhbrt.com
  • Шанкси Fenghuo-Bright фотоелектричен технологија копродукции, Ltd стреми да биде во земјата топ-ранг и водечки снабдувач во Западна Кина за апликативно решение за полупроводници осветлување, јадрото на производителот на производот и скриени шампион во пазарот областа на ЛЕР функционални осветлување (вклучувајќи патот и тунелот светилка, индустриски и комерцијални светло, како и светилки за други посебни намени). Друштвото исто така е посветен на обезбедување на клиенти со еден-стоп услуга: општо решение за проектирање, производство, интеграција, изградба, итн на LED осветлување производи и сите системи за осветлување. Фирмата е основана во август 2008 година со регистриран капитал од 70 милиони деценија. Од основањето, има искусни брзиот развој со своите различни проекти во рамките на напредокот во целиот свет.

    Прочитај повеќе

    Избрана Производи

    WhatsApp Online Chat !