• Telpon: +86 29 82300700
  • E-mail: manager@fhbrt.com
  • Shaanxi Fenghuo-padhang fotoelektrik Technology Co., Ltd. berjuang dadi njero ndhuwur-peringkat lan supplier anjog ing West China kanggo solusi aplikasi saka cahya semikonduktor, produsen produk inti lan juara didhelikake ing lapangan pasar cahya fungsi LED (kalebu dalan lan lamp trowongan, lampu industri lan komersial, uga lampu kanggo tujuan khusus). Company uga darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan siji-mandeg: solusi umum kanggo desain, Manufaktur, integrasi, construction, etc. produk LED lampu lan kabeh sistem cahya. Company iki diadegak√© ing Agustus, 2008 karo ibukutha kadhaptar CNY 70 yuta. Wiwit panyiapan, wis ngalami perkembangan kanthi cepet karo macem-macem proyek sawijining ing proses kabeh liwat globe.

    Read More

    Products Bintang

    WhatsApp Online Chat !